affiliate marketing

WAT IS AFFILIATE MARKETING?

Affiliate marketing, ook wel partnerprogramma genoemd, is een op commissie gebaseerde vorm van distributie. De bemiddeling vindt plaats via een speciale link, verzorgd door een van onze partners, en reclamemateriaal dat door ons wordt aangeleverd. Het reclamemateriaal kan bestaan uit foto's, geanimeerde afbeeldingen of een link waarmee het eigenlijke aanbod wordt geadverteerd.

PROFITEREN VAN ONS AFFILIATIEPROGRAMMA

Eline Perine Cosmetics biedt haar klanten een exclusieve en unieke selectie van verbeteringsproducten voor uitwendige toepassing voor alle gebieden van het lichaam, maar vooral een unieke reeks van intieme cosmetica, voor verzorging, preventie en verfraaiing. We kijken uit naar exclusieve partners, websites en beautybloggers die met ons en ons affiliate programma willen samenwerken en op lange termijn willen groeien.

BESCHRIJVING

U bent van harte welkom om de huidige commissie persoonlijk per e-mail aan te vragen.

WAT ZIJN UW TAKEN IN HET AFFILIATE PROGRAMMA?

❶ Neem reclamemateriaal van Elaine Perine op uw website op.

❷ Link uw site naar producten van Elaine Perine

❸ Wanneer uw bezoekers op een Elaine Perine advertentie of link klikken en vervolgens een aankoop doen, verdient u commissie.

Bespreek met ons wat het meest interessante nieuws is en promoot deze looks en producten om ervoor te zorgen dat uw bezoekers als eerste op de hoogte zijn.

WAT ZIJN DE VOLGENDE STAPPEN?

We zullen binnenkort beginnen met verschillende partners, tot die tijd kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail

Neem te allen tijde contact met ons op als u vragen heeft over het programma of individuele producten.

We kijken er naar uit om van u te horen.

E-mail: affiliate bij elaineperine.de

Telefoon: 49 (0) 89 2006297 - 0

Julie C.