lipbooster

24 september 2020

Lipbooster

U wenst in een mum van tijd vollere en meer sensuele lippen? Dan kunt u hier de belangrijkste tips krijgen:

Hoewel het injecteren van vrouwelijke lippen met Botox of hyaluronzuur steeds populairder wordt onder jonge vrouwen, zijn pijnloze oplossingen zoals lipgloss of lipplumpers die geen injecties vereisen, meer gevraagd dan ooit. Een sensuele zoenende mond kan dus in een handomdraai worden opgeroepen met speciale glosses, serums of lippencrèmes - zonder naalden.

Volle lippen?

Lipbooster

Volumineuze, volle lippen maken al jaren deel uit van ons schoonheidsideaal. Vrouwen met pouty's en kersenrode lippen zijn sinds Brigitte Bardot bijna verafgooddelijk. Ook al is niet iedereen gezegend met volle lippen, er zijn nog steeds methoden om ze wat groter en voller te bedriegen. Producten zoals lipplumper zijn hiervoor ideaal. Het is belangrijk om de juiste lipgloss te gebruiken om een zichtbaar resultaat te bereiken. Een goede lipplumper is te herkennen aan het feit dat deze reageert op de huid van de lip, waardoor u letterlijk zult merken hoe de ingrediënten het weefsel binnendringen.

Vaak is dit effect een licht tintelend gevoel dat wordt veroorzaakt door de ingrediënten. Dit tintelende gevoel is helemaal niet verontrustend, maar wel wenselijk.

Voor volumineuze, gezonde lippen bevelen wij de ELAINE PERINE Lip Booster aan, die met zijn zeer effectieve ingrediënten uw lippen voller en glanzender maakt. Dagelijks toegepast, bereikt u ook een mooi langetermijneffect. Voor vollere en meer sensuele lippen!

Zo simpel...

Tip van Elaine Perine

U kunt een bijzonder vol lipvolume bereiken als u uw lippen zachtjes wrijft met een speciale lippeeling of een zelfgemaakte peeling voordat u de ELAINE PERINE Lip Booster aanbrengt. Hierdoor worden dode huidschilfers voorzichtig verwijderd en wordt de doorbloeding van de lippen extra gestimuleerd.

Meng gewoon een lepel heldere honing met een lepel suiker en een lepel olijfolie voor uw speciaal geproduceerde schil. Meng alles goed door elkaar en je kunt beginnen met je lippeeling. Breng dan de ELAINE PERINE Lip Booster aan en u kunt het effect letterlijk voelen.