Haarstop, haargroei,

Haar Stop, Haarwachstum,

Haarverwijdering

Elke vrouw kent vervelende haren op haar benen, onder de oksels of de bikinizone. Maar ook haren op de armen, het gezicht of de buik kunnen vervelend zijn, afhankelijk van de omvang. Om vrouwen zich comfortabel te laten voelen in hun lichaam en zich te ontdoen van ongewenst haar, zijn er verschillende methoden van ontharing, die worden gepresenteerd in de volgende:

Haarstopcrème
Ben je ook moe van het steeds opnieuw vechten tegen je haargroei. We hebben een oplossing voor u. Een crème om de haargroei permanent te verminderen tot 73%.

Aanvraag 21 dagen (vermindering met 202%) 42 dagen (vermindering met 37%). Bij toepassing gedurende 90 dagen wordt een reductie tot 73% bereikt.

We hebben onze haarstopcrème serie "Ongewenst haar" ontwikkeld voor gezicht en lichaam.


Scheren
De klassieker van de ontharingstechnieken is scheren. De snelle manier om vervelende haren te verwijderen is ideaal als een nat scheerbeurt. Vergeleken met ontharen of harsen vergt het scheren geen enkele inspanning, omdat er geen pijnlijke verwijdering nodig is door de haarwortel uit te trekken. De huid is ook helemaal niet geïrriteerd. De toepassing met scheergel of scheerschuim is hiervoor het meest geschikt, omdat het haar eerst wordt verzacht en vervolgens gemakkelijk door de gebruiker wordt afgeschoren. Kies altijd voor een hoogwaardig scheerapparaat met een glijstrip. Zo vermijdt u ongewenste irritaties. Gebruik geen wegwerpscheermesjes, omdat ze vaak slecht verwerkt zijn en krassen en kleine snijwonden op de huid kunnen achterlaten. Verwissel het mesje van het scheermes elke 3-4 weken. Een bot mes kan de ingroei van haren bevorderen en zo leiden tot lichte huidontsteking.

Huidtype: Alle huidtypen kunnen worden geschoren.
Inspanning: Laag
Duur: Afhankelijk van de haargroei duurt het scheren 1-3 dagen.

Epileren
Een andere methode van ontharen is epileren. Het maakt een gladde en haarvrije huid mogelijk voor maximaal twee weken. De epilator, die gebruikt kan worden in de schoonheidssalon of thuis, bevat een systeem dat gebruik maakt van vele kleine mini-tweezers om het haar van de benen, oksels, bikinilijn of zelfs het gezicht te verwijderen door het uit te plukken in enkele seconden. Dit gaat gepaard met pijn op korte termijn, vooral tijdens de eerste toepassingen. Hoe vaker de epilatie wordt uitgevoerd, hoe minder pijn het de gebruiker doet. Voor de epilatie worden de te onthaarden gebieden eerst met warm water afgespoeld. Dit opent de poriën en maakt de hele behandeling minder pijnlijk. Sommige epileerapparaten hebben ook een massagefunctie - deze moet ook worden gekozen als u gevoelig bent voor pijn of als u een beginner bent met epileren. Na de behandeling moet de huid gekalmeerd worden. Gels of lotions met vochtinbrengende ingrediënten zoals aloë vera zijn hiervoor nuttig. Als u een zeer gevoelige huid heeft, moet u de epilator eerst zorgvuldig testen op een klein stukje huid en dan beslissen of u door wilt gaan met ontharen of niet.
Huidtype: Minder gevoelige en zuidelijke huidtypes zijn het meest gebaat bij epilatie.

Inspanning: Medium
Duur: Afhankelijk van de haargroei duurt het resultaat tot twee weken.


Wassen
Wassen is ook een onthardingsmethode die minstens twee weken duurt. Net als bij epileren worden de haren minder en zachter met het toenemende aantal toepassingen. Voor de behandeling moet u het haar minstens twee weken laten groeien om de beste resultaten te bereiken. Hoe langer de haren, hoe gemakkelijker het is om de haren te omringen met de was en ze uiteindelijk te verwijderen. Voor het harsen moet u een dag lang geen crèmes of bodylotions gebruiken, zodat de wax zich optimaal aan het haar kan hechten. Er is de mogelijkheid om warme of koude was te gebruiken. Je kunt het waxen ook in de studio laten doen of het zelf proberen. Als er warme was wordt gebruikt, moet deze zeker worden getest op een klein gebied van de huid voordat er irritaties kunnen optreden. Koude was is iets zachter: bij het gebruik van koude wasstrips moet u ervoor zorgen dat deze snel worden aangebracht en des te sneller worden verwijderd.

Huidtype: Minder gevoelige en zuidelijke huidtypes zijn het meest gebaat bij waxen.
Inspanning: Medium
Duur: Afhankelijk van de haargroei duurt het resultaat tot twee weken.