Haarstopcrème

Geposted von Adrienne @ Elaine Perine am

Sterke haargroei bij vrouwen

Een sterke en dichte haargroei is zeer onaangenaam, vooral voor vrouwen, of het nu gaat om sterk beenhaar, in het genitale gebied of de baard.

Om de vervelende haargroei op verschillende lichaamsregio's op de lange termijn te verminderen, is het aan te raden om een haarstopcrème of lotion te gebruiken, zoals de ELAINE PERINE ONGEWENST HAAR LICHAAMtoepasbaar op het hele lichaam zoals benen, armen, oksels of de intieme omgeving.

Voor het verminderen van de haargroei in het gezicht hebben we ELAINE PERINE UNWANTED FACE CREAM ontwikkeld en naast het haarstop effect ook de verzorging van de gezichtshuid.

Haar Stop Creme

Met plantaardige werkzame stoffen vertraagt de crème geleidelijk aan en remt de haargroei af, terwijl het haar in de loop van de tijd dunner en fijner wordt.

Voor een optimaal resultaat moet het behandelde lichaamsdeel door harsen of epileren uit het haar worden verwijderd, zodat de werkzame bestanddelen ongehinderd in de haarfollikels kunnen dringen.

De zeer effectieve formule dringt door in de bovenste laag van de huid en de haarfollikels en voorkomt dat het haar teruggroeit.

Breng ELAINE PERINE UNWANTED HAIR Creme(Hair Stop Cream) dagelijks aan op de getroffen gebieden voor het beste resultaat.

← Älterer Post Neuerer Post →