Borstvergroting zonder operatie: 5 tips

Geposted von Adrienne @ Elaine Perine am

Ook zonder operatie kan het weefsel van de borst worden versterkt en verstevigd, zodat met de juiste verzorging, effectieve oefeningen en vleiend ondergoed een duurzaam push-up effect(borstvergroting) kan worden bereikt.


Borstvergrotingstip 1:

brustvergrösserung

Begin je borsten al onder de douche te verstevigen: Met afwisselend warme en koude douches kunt u de bloedsomloop van het borstweefsel stimuleren. Op deze manier versterkt u uw borsten op een natuurlijke manier.


1.Borstvergrotingstip 2:

Voor een echt push-up effect zorg je voor de juiste zorg. Masseer de speciale borstverzorging na de douche zoals ELAINE PERINE PUSH UP Lotion in het borstweefsel in cirkelvormige bewegingen.

Verrijkt met kruiden- en plantenextracten is aangetoond dat de lotion de borstomtrek vergroot door de celgroei in de borstklieren te stimuleren. De lichtgewicht formule bindt vloeistof in en rond de vetcellen om de borst te vergroten.

Na slechts enkele toepassingen voelt u het resultaat: het borstgebied krijgt een push-up effect, meer volume en een stevigere huid.


2.Borstvergrotingstip 3:

brustvergrößerung_liegestütze

Elke vrouw zou minstens één keer per week een verstevigende training moeten doen. Regelmatige push-ups en een lichte dumbbell-training zijn bijzonder effectief. Ze voorkomen dat de borsten doorzakken.

Borstvergroting Tip 4:

brustvergrößerung ohne op

De juiste voeding is ook essentieel voor een prachtig decolleté en een grotere buste. Het lichaamsvetpercentage heeft een enorme invloed op de grootte van de borst. De vrouwelijke borst bestaat voornamelijk uit bindweefsel en vetweefsel.

Het is echter niet nuttig om zonder onderscheid alle vette voedingsmiddelen te eten. De basis voor een gezond lichaam is een evenwichtige voeding. Vertrouw daarom op "goede vetten" die voorkomen in voedingsmiddelen zoals vlees, granen, aardappelen, vis, plantaardige oliën, noten en avocado. Fyto-oestrogenen hebben ook een zeer positief effect op de borstgroei (borstvergroting) : Ze worden in bijzonder hoge doses aangetroffen in de volgende voedingsmiddelen: Knoflook, pompoen, bonen, soja, chia, hennep en vlaszaad en pinda's. Zeer slanke vrouwen moeten een eiwitrijk dieet volgen.

4.Borstvergrotingstip 5:

Tover een weelderig decolleté op met het juiste ondergoed en de juiste kleding. Gebruik bh's met een push-up effect en krijg een cupmaat.

Zorg ervoor dat de beha goed past en bij je past. Watervalhalsen of toppen met rimpels geven ook meer volume. Heb een beetje moed en kies voor een lage halslijn als je wilt opvallen.

← Älterer Post Neuerer Post →