Verhelderen van uw huid - Whitening crème

Geposted von Julia @ Elaine Perine am

U wenst een stralende en egale huid? Dan zijn producten met whitening effect ideaal voor u.

Velen stellen de term "whitening" gelijk aan "bleaching". Dit is echter een misvatting. Terwijl het chemisch witten van de huid een medische interventie op de tanden of de huid betekent, hebben de producten met het witten van effect een in evenwicht brengend effect en verbeteren huidgebieden die door leeftijdsvlekken, pigmenteringswanorde of gelijkaardig worden beïnvloed. Whitening betekent dus dat er een gelijkmatige huidstructuur wordt gecreëerd en dat deze op geen enkele manier wordt gebleekt. Deze gezichtscrèmes worden gebruikt om de huidskleur gelijkmatiger te maken, de vale huid te revitaliseren, sporen van huidonzuiverheden te verminderen en de teint te laten stralen.

Whitening Gesichtscreme

Door omgevingsfactoren zoals schadelijke UV-stralen, stress, milieuvervuiling kan de huid vaak dof en bleek lijken. Pigmentvlekken of onzuiverheden dragen ook bij aan een ongelijkmatige teint. Vrouwen moeten deze symptomen tegengaan en producten met een witmakend effect gebruiken in de dagelijkse huidverzorging. De actieve ingrediënten in deze producten zijn voornamelijk gebaseerd op natuurlijke en plantaardige formules en ingrediënten. Vitamine C, niacinamide, zoethoutwortel- of bessenextracten, AHA en BHA zijn actieve bestanddelen die helpen bij het vernieuwingsproces van de huid en een extra stimulerend effect hebben. Er worden geen ingrediënten gebruikt die de pigmentatie van de huid verbleken of er zelfs deeltjes uit halen.

De witmakende verzorging die geworteld is in de Aziatische cosmetica maakt al jaren deel uit van de dagelijkse routine voor Aziatische vrouwen. Een gelijkmatig en fijn geporeerd huidbeeld maakt hier deel uit van het schoonheidsideaal. Deze producten hebben allang een revolutie teweeggebracht op de wereldwijde cosmeticamarkt. Hieronder leggen we uit hoe u de verschillende verzorgingsproducten op de juiste manier kunt gebruiken.

Heeft u ook last van een onzuivere en bleke teint op uw gezicht? Als dat het geval is, is het raadzaam om eerst een zachte peeling te gebruiken om dode huidcellen te verwijderen die de huid bleek maken. Daarna brengt u de ELAINE PERINE Whitening Cream voor het gezicht aan. Als u een zeer slechte en onregelmatige huid heeft, raden wij u aan de crème twee keer per dag aan te brengen na het reinigen van uw gezicht.

whitening gesichts

ELAINE PERINE tip:

In geval van pigmentvlekken raden wij aan een extra serum te gebruiken dat specifiek werkt tegen de verkleurde zones op de huid. Zowel donkere vlekken, sproeten als ouderdomsvlekken kunnen met de ELAINE PERINE No Spots behandeld worden! Corrector(verwijder pigmentvlekken).

Whitening producten zijn niet alleen beschikbaar voor de gezichtshuid, maar ook voor regio's van het lichaam met een donkerder pigmentatie, zoals de oksels, de knieën, de ellebogen of de binnenkant van de dijen. Ook hier kan de huid ongelijkmatig lijken. Deze onregelmatigheden kunnen ook worden behandeld met speciale witmakende crèmes. De ELAINE PERINE Whitening Body Cream kan bijvoorbeeld twee keer per dag worden gebruikt voor lichte verkleuring en drie keer per dag voor ernstigere pigmentatiestoornissen. Voor een gelijkmatig huidbeeld op het hele lichaam!

Het intieme gebied met streken als de vagina, anus, lies en tepels kan ook gelijkmatig worden verzorgd met behulp van witmakende producten. Vrouwen mogen echter alleen crèmes gebruiken die zijn geproduceerd voor de gevoelige huid in dit gebied. Zachte witmakende verzorging zoals ELAINE PERINE Intimate Bleaching Cream kan één of twee keer per dag worden aangebracht.

← Älterer Post Neuerer Post →