Anaal en vaginaal bleken

Anal und Vaginalbleaching

Intiem Bleken

Vind je donkere pigmentatie vervelend en wens je een lichtere intieme omgeving? Lees dan de volgende ELAINE PERINEs tips over whitening:

Terwijl een professionele intieme bleking bij de dermatoloog of specialist tijdrovend en misschien onaangenaam is voor sommige mensen en gepaard kan gaan met hoge kosten, zijn er zeker eenvoudigere methoden om de huid te bleken in deze lichaamsregio. We hebben het over het bleken en witten van crèmes. Wie een beetje doorzettingsvermogen toont in het gebruik van deze producten zal zichtbare resultaten bereiken. ELAINE PERINE Whitening Creme Intimate wordt twee keer per dag aangebracht en is ideaal voor het bleken. Al na de eerste 4 weken van regelmatig gebruik is een opmerkelijk effect te zien. Was uw intieme omgeving dagelijks 's morgens en 's avonds en breng de crème daarna aan. Om het resultaat op lange termijn te behouden, kunt u de intervallen tussen de toepassingen na de gewenste verlichting verlengen.

analbleaching vaginalbleaching

De pigmentatie van de huid is donkerder of lichter in verschillende delen van het lichaam. Vooral de oksels en de intieme delen zijn van nature donkerder dan de rest van de huid. De vagina en de anus zijn bijzonder rijk aan pigmentproducerende cellen, de zogenaamde melanocyten. De intensiteit van de kleuring is afhankelijk van de genetische aanleg en het progressieve verouderingsproces. De hormonen testosteron en oestrogeen regelen de activiteit van melanine in de huid. Met het begin van de puberteit neemt het oestrogeengehalte bij vrouwen toe en het testosterongehalte bij mannen. Deze hormonen maken de pigmenten in de intieme omgeving donkerder. Hormonale veranderingen zoals de pil, zwangerschap en menopauze kunnen ook de kleur van de huid in het genitale gebied veranderen. Kleding kan ook een enorm effect hebben op de kleur van het genitale gebied. De wrijving die door de kleding wordt veroorzaakt kan een ongewenste verkleuring van de gevoelige huid veroorzaken.

De werkzame stof hexylresorcinol in ELAINE PERINE Whitening Cream Intimate blokkeert het sleutelenzym van de melaninesynthese en de pigmentatie wordt geremd.

Hoe lang duurt het om resultaten te zien?

Dat is volledig individueel. Ieder mens heeft een andere huidpigmentatie en de melanine in de crème bepaalt de kleur. De initiële pigmentatie en ook de huidige hormonale status van een vrouw bepalen de huidskleur. De genetische aanleg bepaalt ook hoe vaak en hoe lang een vrouw de witmakende crème moet gebruiken. Natuurlijk speelt ook het individuele begrip van de esthetiek een rol. Bepaal zelf wanneer uw intieme omgeving licht genoeg is of dat deze verder behandeld moet worden.

Ten slotte moet de vrouw zelf beslissen of en hoe lang ze een bleking wil uitvoeren in de vorm van witmakende crèmetoepassingen. Een lichte intieme ruimte ziet er zeker esthetisch uit en kan elke vrouw helpen om een volledig nieuw gevoel van welzijn te bereiken. ELAINE PERINE houdt van elk facet van het lichaam!

Teilen: